30 Temmuz 2012 Pazartesi

Maybelline Volum Express The Falsies Feather Look Rimel

Gratis de alışverişimi yapıp yolda kataloğu incelerken yeni çıkan bu rimeli görüp tekrar geri dönmemi sağlayan, fakat kalmadığını görüp boynu bükük bir şekilde geri çıkacakken görevli bayanın sonuncusunu bir yerlerden çıkarıp bana vermesiyle yüzümde saçma bir sırıtışla eve dönmemi sağlayan rimel..

Genelde yeni bir şey alıp da bir de beğendiğim zaman diğerlerini hemen kullanmayı bırakır bıkana kadar yeni aldığımı kullanırım. Bu kozmetik ürünü olsun, kıyafet, oyun, oje herşey de böyle.. Gerçeği söylemek gerekirse reklamlarından bahsedildiği gibi kuş tüyü kadar hafif bir sürüm sağlıyor. Yaz için rimel olur mu deseler artık var derim =)


Kirpikleri kıvıran, ayıran, dolduran ama ağırlıkta yapmayan bir rimel.. Bunun sebebi yeni jel yapısıymış.. Denediğim zaman da kuru olmayan bir yapısı olduğunu fark ettim. Akan anlamda bir sıvılık değil fakat kolay bir sürüm sağlıyor..

 Gratis indirime girmeden bir gün önce aldım, çok şanslıyım dimi =/ Fiyatı 18 tl civarı olması lazım.. Maybelline tüm volume express rimel serisini denemiş biri olarak içlerinde en beğendiğim ve yeni favorim oldu.. Denemeden geçmeyin, tavsiye ediyorum..


Ürünün üzerinde ki tüy desenlerini bayıldım.. Fotoğraflardan gördüyseniz tüy detaylı takıları da çok seviyorum.. Fiyat/Kullanım: 4.5/5



2 yorum:

Adsız dedi ki...

bugün aldım demin kullandım.harika hafif bi rimel.hassas gözler için çok ideal bi rimel olmuş =))fiyatı da çok uygun..seni seviyorum MAYBELLİNE =)

Adsız dedi ki...

memnunmusun hala bu rımelden
resım goremedm gorseydım daha yararlı olrdu benımıcın..
yenı cıkan golden rose serısındekı rımellerde ıyı denedınmı